O nas

Podjetje EVENTO THERM d.o.o. smo ustanovili v letu 2002 skupaj z vodilnim evropskim proizvajalcem klimatskih naprav. Od ustanovitve smo v več kot 20 letih uspešno zaključili številne tehnično zahtevne projekte v Slovenji in tujini.

Projekti

Naši projekti se večinoma pričnejo s tehnično podporo investitorju ali projektantu, kjer z analizo tehničnih zahtev, stroškov investicije in obratovanja poiščemo najustreznejšo tehnično  rešitev. Opremo dobavljamo predvsem večjim instalacijskim podjetjem na najzahtevnejše projekte v farmaciji, zdravstvu in drugih zahtevnih tehnologijah. V tem času smo v ventilaciji in energetiki razvili mnogo lastnih tehničnih rešitev, ki uspešno delujejo tudi v najzahtevnejših tehnologijah. Naše rešitve zagotavljajo neprekinjeno in energetsko učinkovito delovanje tudi v najzahtevnejših okoljih, kjer je včasih atmosfera toksična, eksplozivna ali pa zelo agresivna. Toplotne in hladilne moči za naše projekte mnogokrat presegajo 1.000 kW zato smo energetski učinkovitosti posvečali veliko pozornost.

S toplotnimi črpalkami se podajamo na področje prodaje širši skupini uporabnikov, kjer je prav tako pomembna tehnična sodobnost, energetska učinkovitost, visoka zanesljivost in podpora v vseh nivojih.

Za trg smo pripravili izdelek »Monoblok« invertersko toplotno črpalko EVENTO zrak voda, kjer smo združili naše izkušnje, kakovostno proizvodnjo in fleksibilno ter široko podporo in s tem zagotovili trgu edinstveno in ugodno rešitev za ogrevanje in hlajenje stanovanjskih in poslovnih enot.

Monoblok inverterska toplotna črpalka