OEM

Tehnološki

specialist

EVENTO THERM prinaša na trg energetsko učinkovito toplotno črpalko, ki jo odlikuje tiho delovanje. Vse toplotne črpalke so povezljive na strežnik proizvajalca in tako so delovni podatki stalno dostopni nam in vam.

Zanesljivost obratovanja zagotavljajo kvalitetne in preizkušene komponente priznanih svetovnih proizvajalcev.

OEM

Profesionalni

postopek razvoja

Razvoj jemljemo resno, zato se že od samega začetka upošteva širok nabor podrobnih zahtev: enostavna namestitev, prijaznost do uporabnika, edinstvena oblika, visoka funkcionalnost, obsežno testiranje in uporaba kar 56 različnih tehnologij za izdelavo. Uporabnikom se vedno prizadeva zagotavljati izdelke po zadnjih, najsodobnejših standardih. 

EVENTO toplotne črpalke so opremljene z nadstandardno dodatno opremo in aplikacijami, ki jih do sedaj na našem trgu ni bilo mogoče dobiti.

Kaskadno združevanje toplotnih črpalk Evento
OEM

Profesionalna uporaba

S sodelovanjem s proizvajalci komponent, projektnimi ekipami in intalaterji ter z uporabo napredne programske opreme dosežemo, da se določi optimalna konfiguracija toplotnih črpalk in rešitev za vsak objekt. Modbus komunikacija toplotnih črpalk EVENTO pa omogoča, da lahko komunicirajo medsebojno in z drugo instalirano opremo, kar je zelo pomembno za profesionalno rabo. Toplotne črpalke EVENTO lahko kaskadno združujemo v sisteme s toplotno / hladilno močjo tudi do 200kW.