Optimalna naprava
Optimalna naprava

Toplotne črpalke EVENTO THERM se proizvajajo v razponu od 5 do 22 kW ogrevalne moči in zagotavljajo temperaturo ogrevalnega medija do 60°C. Vse toplotne črpalke imajo zvezno regulacijo moči (DC inverter) in funkcijo hlajenja. Tiho in nemoteče delovanje omogoča več možnosti postavitev toplotne črpalke. Skupaj z nami boste lahko hitro izbrali za vas najbolj optimalno toplotno črpalko.

Podpora in servis

Podpora in servis

V Sloveniji imamo urejeno mrežo partnerjev in serviserjev, s katerimi najdete najboljši način integracije toplotne črpalke. Z našimi serviserji pa se seznanite ob zagonu toplotne črpalke. Že več let sodelujemo z usposobljenimi strokovnjaki v več slovenskih regijah in uporabnikom bo tako zagotovljen hiter odziv.

Podpora in servis
Uporaba in vzdrževanje
Uporaba in vzdrževanje

Uporaba in vzdrževanje

Vse toplotne črpalke EVENTO THERM imajo priloženo komunikacijsko kartico in se lahko brez naročnine ali interneta povežejo z našim strežnikom; ti podatki pa bodo dostopni tudi vam. Ob zagonu bo serviser s QR kodo, ki je na napravi, registriral vašo toplotno črpalko in vam uredil, da boste lahko na daljavo upravljali in spremljali delovanje vaše toplotne črpalke. Ves čas boste imeli dostop do trenutnega in minulega delovanja vaše toplotne črpalke, deležni pa boste tudi naše podpore na daljavo.

Pripravljenost na prihodnost

Pripravljenost na prihodnost

Toplotna črpalka EVENTO THERM je pripravljena na vse izzive, ki jih prinaša prihodnost. Ima možnost, da na osnovi cen elektrike, podatka o lastni proizvodnji elektrike s sončnimi celicami, vremenske napovedi in obremenitve objekta zagotavlja najvišje udobje ob najnižjih stroških obratovanja.

IoT